Reis vanuit Braz Cubas naar Chimbote Peru
  • Opties

Zendingsreis naar Peru

Beste vrienden,

Rom 10:14-15
14 Maar hoe kunnen ze hem aanroepen als ze niet in hem geloven? En hoe kunnen ze in hem geloven als ze niet over hem hebben gehoord? En hoe kunnen ze over hem horen als hij niet verkondigd wordt? 15 En hoe kan iemand verkondigen als hij niet is uitgezonden? Het is zoals geschreven staat: ‘Welkom zijn zij die goed nieuws verkondigen.

 

Morgen (13-04-2014) om 19:40, vertrekken Henk de Cock en ik samen met 13 andere broeders naar de gemeente in Peru. Dit is de eerste gemeente die onder leiding van een broeder van onze gemeente uit Vitória – Hélcio zoon van José Carlos (overleden)- is gesticht.

 

Ter verduidelijking
Ter verduidelijking: Henk de Cock heeft de gemeente in Vitória gesticht. En vanuit deze gemeente is nu het zendingswerk in Peru gestart.

We danken de Heer voor deze reis! We zullen deze dagen doorbrengen in de omgeving van Chimbote, dat is 7 uur rijden van Lima. Het is een heel arm gedeelte van Peru. Waar we zullen moeten douchen in een teil omdat er geen waterleiding noch een WC is. We zullen ons dus gewoon in de bosjes ergens moeten behelpen 🙂 We nemen dekens en kleren voor de broeders mee. Het schijnt koud te zijn in die omgeving.

 

We zijn heel erg blij dat we deze open deur krijgen voor het verkondigen van het kostbare Evangelie aan die kant van Zuid-Amerika.

 

We vragen jullie om mee te bidden zodat we veel mensen zullen bereiken. Als het mogelijk is vragen we ook om hulp om dit project te kunnen bekostigen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze stichting via http://www.pinksterbijbelschool.nl/

 

Nogmaals dank ik de Heer dat ik dit mee mag maken, om verder te mogen gaan, om Zijn naam groot te maken! Dank u Heer!

Nathanael Flach.

 

Over Nathanael Flach

Vader, voorganger, docent en Evangelist. Nathan is vanaf zijn 8e jaar opgegroeid in Brazilië. Als zoon in een zendingsgezin volgde hij in Nederland een bijbelschool en ontmoette daar zijn vrouw Corrie. Gezamenlijk zetten zij het zendingswerk van Corrie´s ouders - Henk en Connie de Cock - voort. Nathan geeft leiding aan de bijbelschool, de lokale gemeente en werkt mee in de federatie van gemeenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting Pinkster Bijbelschool Brazilie 2013