• Opties

Nieuws over Connie de Cock

Beste vrienden,

Ik schrijf u nieuws over Henk en Connie.

Deze maand wordt Connie 77 jaar. De 28ste is het zover. En we zijn God dankbaar dat ze langzaam maar zeker hersteld.

Connie de Cock

Het is een moeilijke tijd voor ons. Begin augustus kregen we een telefoontje van Henk, dat hij Connie bewusteloos aangetroffen had. Zonder enige twijfel belden we direct de ambulance. Ze werd opgenomen en heeft meer dan drie weken in het ziekenhuis op de intensive care gelegen. De artsen konden geen bloedingen vinden. Het bleek uiteindelijk dat ze een beroerte heeft gehad. Hierdoor werd Connie aan haar linkerbeen en -arm verlamd. Ook haar spraakvermogen is aangetast. Toen Connie in het ziekenhuis lag, is Henk direct bij ons ingetrokken en zal hier voorlopig blijven, ook nu dat Connie weer bij ons thuis is.

Corrie, mijn vrouw, kreeg naast haar moederlijke functies hier in huis en ook als lerares op de Bijbelschool zonder enige voorbereiding een taak als verpleegster erbij. Het doet me goed om te zien hoe Corrie dit doet. Dag en nacht zorgt ze voor en waakt ze over haar moeder met liefde en geduld.

Connie komt langzaam weer bij en probeert al weer te praten, zoals altijd. In een rolstoel gaat ze één keer per dag onder de douch. We krijgen daarbij gelukkig hulp van de zusters in de gemeente.

Dankzij de fysiotherapie gaat het weer een beetje beter en kan ze nu haar arm weer bewegen. Ze kan nog niet lopen, maar dat zal ook niet lang meer duren.

Eten kan ze weer langzaam alleen maar ze moet hierbij nog veel geholpen worden. We proberen haar zo snel mogelijk weer op de been te helpen.

We zouden u willen vragen om voor Henk en Connie te blijven bidden. Voor herstel, voor rust en een tijd van vrede samen. Bid ook voor ons. Dank u allen die voor ons gebeden hebben.

Wat zou het prachtig zijn als Connie op haar verjaardag (de 28e) van u berichten mag ontvangen.

God zegent uw en ons leven.
Ons adres is:

Fam. Flach
Rua Tenente Galdino Pinheiro Franco, 350. Braz Cubas, Mogi das Cruzes, SP – Brazil.
Email: flach.n[at]gmail.com

Over Nathanael Flach

Vader, voorganger, docent en Evangelist. Nathan is vanaf zijn 8e jaar opgegroeid in Brazilië. Als zoon in een zendingsgezin volgde hij in Nederland een bijbelschool en ontmoette daar zijn vrouw Corrie. Gezamenlijk zetten zij het zendingswerk van Corrie´s ouders - Henk en Connie de Cock - voort. Nathan geeft leiding aan de bijbelschool, de lokale gemeente en werkt mee in de federatie van gemeenten.

Een reactie op “Nieuws over Connie de Cock

 1. Gijsbert van Sandijk

  Dag Lieve Mensen
  Natuurlijk houden wij niet op voor Connie en Henk te bidden voor snel herstel maar nog te meer voor jullie die haar verzorgen, deze taak is niet alleen zwaar maar ook zee intensief houd vol want u liefde voor haar zal zeer beloond worden door de Heer die dagelijks met jullie is.
  deze woorden zegt hij tot jullie allen daar : omdat hij mij zeer bemind zal ik hem bevrijden , ik zal hem beschutten omdat hij mijn naam kent. roept hij mij aan ik zal hem antwoord geven. ik zal in de benauwdheid bij hem zijn. ik zal hem redden en tot eren brengen, met lengte van dagen zal ik haar en hem verzadigen. ik zal hun bijde mij heil doen zien. omdat ik jullie zeer bemin.
  deze Heer is met jullie hou vol en weet wij pleiten voor allen in Brazilie. en Connie heel erg gefeliciteerd met je verjaardag zover je er van kunt genieten.

  Een Hartelijke groet en gezegende tijd van Ons Gijsbert en Barbera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting Pinkster Bijbelschool Brazilie 2013