• Opties

Nieuwe website ter aanvulling van de nieuwsbrief

Aan het begin van de 42e jaargang van de PBB nieuwsbrief (de eerste nieuwsbrieven waren nog met de hand getypt :)) is het goed om met de tijd mee te gaan. Internet en alle moderne manieren om webpagina’s te bekijken zijn een prachtig medium om de bestaande nieuwsbrief te ondersteunen en u meer te vertellen over het werk van de PBB.

 

Vandaar deze prachtige nieuwe website! We gaan deze inzetten om u beter te informeren over het zendingswerk, met verhalen van de Henk & Connie, Nathanael & Corrie, Bijbelstudies, videofragmenten en foto’s. Benieuwd wat deze site u biedt en wat we nog meer in petto hebben?

 

Extra artikelen via de website

Henk de Cock

Henk de Cock

Omdat de kosten van een website veel lager liggen dan de nieuwsbrief, kunnen we vaker artikelen publiceren. Henk de Cock zal daarom de komende periode vaker artikelen voor de website schrijven. Deze Artikelen kunt u alleen op onze website lezen.

Wilt u een periodieke e-mail ontvangen van de artikelen die op de website zijn toegevoegd? Meld u dan hier aan en wij houden u op de hoogte!

 

De laatste technieken

Bij het maken van deze site hebben we gebruikgemaakt van de laatste technieken. Zo kunt u deze site bekijken op uw computer of uw tablet, zoals een iPad of op uw smartphone. Even wat tijd tussendoor? Lees onze laatste nieuwsberichten of Bijbelstudies!

responsive_web_design

Bekijk de site op uw favoriete manier

Bij het maken van deze website heeft de nieuwsbrief, en met name het vaste eerste onderdeel daarvan, model gestaan! “Het Woord vooraf” Gods woord vooraf! Dus we hebben geprobeerd om een fijne leeservaring te bieden van de artikelen die op de site te vinden zijn! U kunt onder ieder artikel inhoudelijk reageren.

Naast de nieuwe Bijbelstudies zullen ook de eerder verschenen artikelen van Henk de Cock onder de noemer “Het Woord vooraf” de komende maanden aan de site toegevoegd worden. Ook zullen we de komende tijd video’s en foto’s publiceren.

 

Een korte gebruikersinstructie

Veel onderdelen van deze website zullen redelijk vanzelfsprekend zijn. De site is volgens de laatste webstandaard gebouwd en de werking zal daarom veelal overeenkomen met vergelijkbare websites.

Let op!

Toelichting menu

Toelichting menu

Als u een artikel opent, is het menu niet zichtbaar! Hierdoor staat het artikel centraal. U kunt het menu uitklappen door bovenin het artikel op de rode opties knop te klikken,  het menu zal dan uitklappen (zie groene pijl in afbeelding).

 

De reguliere nieuwsbrief zal blijven

Wist u dat de eerste nieuwsbrieven nog met de hand getypt waren?
Wilt u graag op de hoogte blijven van de Pinkster Bijbelschool in Brazilië en wilt u weten hoe het met de zendelingen gaat, dan kunt u blijven genieten van de kwartaaluitgaven van de nieuwsbrief. Ontvangt u deze nog niet? Het ontvangen van de nieuwsbrief is kosteloos. 
Klik dan hier om u aan te melden voor de regulieren nieuwsbrief
Aanmelding nieuwsbrief
Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Voldoende reden om onze nieuwe website te bezoeken

Al met al hopen we dat u voldoende reden heeft om deze site met regelmaat en plezier te bezoeken. Laat ons weten wat u er van vindt.

De PBB redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting PBB 2014