• Opties

Gezondheid Connie

Beste vrienden,

In de allereerste plaats willen we u bedanken voor de voorbeden in de situatie van Henk en Connie. De Heer is trouw in alles. Ik wil u mededelen dat haar situatie iets vooruitgegaan is. Ze loopt kleine stukjes, van haar slaapkamer naar de keuken en ook in onze tuin. Haar spraakvermogen gaat ook langzaam vooruit. Wel denken we dat haar probleem een begin is van de ziekte van Alzheimer. Ze herinnert zich namelijk sommige dingen niet, is in de war met namen en is niet meer in staat om op zichzelf te wonen. Ze heeft daarom hulp nodig voor bijna alles in haar dagelijks leven. Wel gaat ze mee naar de gemeente, in een rolstoel, en zingt de oudere liederen dan gewoon mee.

Henk is een kanjer! Hij is wel moe, ook al 81 jaar, maar heeft de laatste tijd echt voor Connie geleefd.

We willen vragen of u door wilt gaat met uw gebeden zodat de Heer zich met zijn verlossende kracht ook over deze situatie zal ontfermen; “Hij vergeeft u alle schuld, Hij geneest al uw kwalen” (psalm 103:3). Nogmaals bedankt voor de liefde die u getoond hebt.

Met dankbaarheid,

Nathanael Flach

Over Nathanael Flach

Vader, voorganger, docent en Evangelist. Nathan is vanaf zijn 8e jaar opgegroeid in Brazilië. Als zoon in een zendingsgezin volgde hij in Nederland een bijbelschool en ontmoette daar zijn vrouw Corrie. Gezamenlijk zetten zij het zendingswerk van Corrie´s ouders - Henk en Connie de Cock - voort. Nathan geeft leiding aan de bijbelschool, de lokale gemeente en werkt mee in de federatie van gemeenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stichting Pinkster Bijbelschool Brazilie 2013